Servering av mat og drikke ved fyrstasjonen blir ivaretatt av vårt personale. Her ute skal du først og fremst slappe av og la oss ta det praktiske arbeidet. Imidlertid er det selvfølgelig full anledning til å være sammen med våre kokker når måltidet forberedes med råvarer kanskje du har hentet fra havet.
Den renoverte fyrstasjonen har svært gode kjøkkenfasiliteter, men de aller fleste gjester ønsker maritime retter som skalldyr, fiskesuppe eller bacalao.
I hovedhuset dekker vi gjerne opp rundet den «staselige» spisestuen. Det er plass til 10 gjester rundt bordet. Er dere en større gruppe er der også langbord på kjøkkenet som også tar 6-8 gjester.
I krabbenaustet er der langbord og benker med plass til ca 20 personer. I naustet er der vedovn som skaper den «lune» atmosfæren rundt det gode måltid. Du kan sitte i naustet med utsikt til holmer og skjær.
Hovedhuset:
Krabbenaustet: